دسته بندی
طرز تهیه املت

امروزمی خوام یک املت دیگر به غذا اضافه کنم فقط نکنم تا حالا خورده باشید
مواد لازم:
گوجه فرنگی5=عدد
تخم مرغ=2عدد
پیاز=1عدد کوچک
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
نمک فلفل اودویه ومقداری زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
اول پیاز را خوب ریز کرده ودر روغن داغ کاملاً سرخ کرده کمی زردجوبه به آن می زنیم تا طلائی شود وبعد گوجه ها را پوست کنده یا رنده می کنیم بهتر است پوست آنها را کنده ودر تابه می ریزیم ودر آن را می کذاریم تا خوب نرم شود وقتی خوب نرم شد مقدار ربی را که داشتیم اضافه می کنیم وهمینطور نمک فلفل ادویه وقتی مواد کاملاً سرخ شد تخم مرغها را جدا زده وبه مواد اضافه کرده وبه شعله کم بهم می زنیم تا کمی عسلی شود املت ما آماده است

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+