دسته بندی
طرز تهیه خوراک قارچ و سيب زميني

مواد لازم:
سيب زميني ريز= 1 کيلو
قارچ ريز = 500 گرم
پياز= 2 عدد
مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي=4 پيمانه
رب گوجه فرنگي= يک قاشق مرباخوري
جعفري ريز شده = 4 قاشق غذا خوري
نان تست= به تعداد
تخم مرغ = به تعداد
پودر فلفل قرمز و دارچين=به ميزان لازم
خامه ي رقيق= در صورت تمايل
کره = 100 گرم
نمک و فلفل = به ميزان لازم
روغن مايع = 3 قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
سيب زميني ها را پوست کنده و بشوييد و در آبکش بريزيد تا آب آن کاملاً برود .
پياز خرد شده را همراه با نصف مقدار کره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه تفت دهيد . سيب زميني ها را اضافه کرده به مدت يک دقيقه تفت دهيد . سپس مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي را اضافه کرده در قابلمه را ببنديد و بگذاريد تا سيب زميني ها با حرارت ملايم پخته شوند .
در ظرف ديگري قارچ هاي شسته و تميز را با باقي کره و روغن مايع تفت داده و در انتهاي مرحله تفت ، جعفري خرد شده را به قارچ اضافه کرده و يکي دو دقيقه ديگر مواد را روي حرارت هم بزنيد . نصف مايه ي قارچ را به سيب زميني ها اضافه کنيد و بگذاريد تا جا بيفتد .
در ظرف مورد نظر ابتدا سيب زميني و سپس روي آن قارچ و جعفري را ريخته و روي قارچ ها يک برش نان تست که يک تخم مرغ نيمرو رويش باشد بگذاريد و کمي نيز دارچين و پودر فلفل قرمز بپاشيد . در صورت تمايل مي توانيد يک قاشق خامه ي رقيق هم روي نان تست بريزيد . اين غذا را هم مي توان در ظرف بزرگ تهيه کرد و هم مي توان در فنجان هاي مخصوص براي هر نفر تهيه کرد . ضمناً مي توان با پيازچه ي خرد شده و فلفل دلمه اي کبابي هم آن را تزئين کرد .

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+