دسته بندی
طرز تهیه کشک و بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان =5عدد متوسط
نعناع=2 قاشق غذا خوری
سیر=4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)
پیاز=1 عدد متوسط
گردو ریز شده نگینی= یک پیمانه
کشک رقیق شده =یک لیوان
نمک فلفل زردچوبه =به مقدار لازم
طرز تهيه:
بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.
کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.
(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

طرز تهیه کشک بادمجان, طرز تهیه کشک, طرز تهیه کشک بادمجان کبابی, طرز تهیه کشک خانگی, طرز تهیه کشک بادمجان سنتی, طرز پخت کشک بادمجان, طرز تهیه کشک بادمجان بدون گوشت, طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت, تهيه کشک بادمجان, تهيه كشك بادمجان

Cloob Print Google+