دسته بندی
آشپزی » خورش ها 7172 بازدید 18 مهر 1390
طرز تهیه خورش کاری با مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ=يك عدد کامل
پیاز=2 عدد متوسط
خامه=50 گرم
آرد= 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه=به میزان دلخواه
ادویه کاری=2 قاشق مربا خوری
کره=50 گرم
روغن= 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی= 2 عدد متوسط
قارچ (در صورت تمایل)=200 گرم
آبلیمو=به میزان دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی و آنهارا با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند .(با 2 لیوان آب) سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم من اینجا قارچ هم تفت دادم و کمی آبلیمو ریختم توش و به کاری و پیاز اضافه کردم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ مان که نیم پز شده اضافه میکنیم . سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد . بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم . این غذا را حتما باید با برنج سرو شود

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+