دسته بندی
آشپزی » خورش ها 5520 بازدید 18 مهر 1390
طرز تهیه خورش مرغ با سير و انار

مواد لازم:
ران و سينه مرغ =پنج تكه
انار ترش‌ دانه‌‌كرده= يك پيمانه
سير خلال‌شده =نصف پيمانه
پياز داغ =1/4 پيمانه
كره =50 گرم
روغن زيتون= دو قاشق غذاخوري
آب نارنج= چهار قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك= از هر كدام يك قاشق چايخوري
فلفل سياه، دارچين و هل ساييده‌شده= از هركدام نصف قاشق چايخوري
زيره و زعفران= از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري
طرز تهیه:
مرغ‌ها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلال‌شده مخلوط كرده و حدود يك‌ساعت مي‌گذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)
بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم مي‌پزيم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب مي‌گذاريم تا خوب پخته شود.
در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن مي‌افزاييم.
نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+