دسته بندی
طرز تهیه تست فرانسوی

مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2/1 قاشق چایخوری
نان تست=10 تکه
طرز تهیه:
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را کاملا بهم می زنیم و سپس شیر ، وانیل و دارچین را به آن می افزاییم.
سینی مخصوص فر با توستر را با مقداری کره چرب می کنیم سپس تکه های نان را در داخل مایع آماده شده فرو برده تا مایع به خورد نان ها رود و آنها در سینی می گذاریم.
هر طرف نان ها باید به مدت 1 تا 2 دقیقه در توستر یا مایکروفر قرار گیرد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+