دسته بندی
طرز تهیه ام علي


اين يك نوع دسر عربي هست كه به صورت گرم مصرف مي شود و طعم آن بسيار لذيذ است.
مواد لازم:
كورن فلكس=2/1 پاكت يا به اندازه دلخواه
كشمش=2/1 ليوان
مغز پسته=2/1 ليوان
شير=1 ليتر
شير خشك نيدو=4 قاشق غذاخوري
شكر=1 فنجان
خامه=2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. كورن فلكس را در ظرف پيركس ريخته بطوريكه تا 3/1 ظرف را بپوشاند سپس روي كورن فلكس را كشمش و مغز پسته بريزيد.

طرز تهیه ام علي



2. بقيه مواد را با هم مخلوط كرده در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا وقتيكه شير بجوشد و كرم نرم و لطيفي بدست آيد. كرم بدست آمده نبايد سفت باشد.
3. كرم را روي سطح مواد ريخته بطوريكه زير و روي مواد را بپوشاند و تمام مواد با كرم مخلوط شود.
4. ظرف را در فر به مدت 20 الي 30 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه روي مواد طلايي رنگ شود و كرم كمي غليظ شود.
5. اين دسر را بايد پس از خارج كردن از فر و بصورت داغ مصرف كنيد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+