دسته بندی
طرز تهیه دسر شكلاتي

مواد لازم:
رولت آماده= 8 عدد
پودر پودینگ شکلاتی= نصف بسته
پودر پودینگ وانیلی= نصف بسته
شیر
طرز تهيه:
ابتدا طبق دستور روی پاکت ، پودینگ ها را جداگانه با شیر مخلوط کرده و روی حرارت می گزاریم ( معمولا هر یک بسته با دو پيمانه شیر ) و مرتب هم می زنیم تا زمانی که تقریبا سفت شود بعد می گذاریم سرد شود درون ظرف شیشه ای سیلیفون پهن کرده و رولت ها را روی آن می چینیم توجه کنیم رولتها ایستاده باشند بعد ابتدا پودینگ شکلاتی را روی آن میریزیم و ربع ساعت در یخچال میگذاریم سپس پودینگ وانیلی را روی آنها میریزیم و به مدت سه الی 4 ساعت در یخچال می گذاریم بعد ظرف دسر را برمیگردانیم و سیليفون را از روی آن برمیداریم . می توان با پودر پسته و میوه ها تزئئن کنیم .

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+