دسته بندی
طرز تهیه پای ریواس

مواد لازم برای خمیر پای:
آرد کیک= یک لیوان
نمک = یک هشتم قاشق مرباخوری
کره سرد=یک سوم لیوان
آب یخ= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
مواد داخل پای:
آرد کیک= یک سوم لیوان
شکر= یک و یک چهارم لیوان
گردوی خردشده= یک سوم لیوان (در صورت دلخواه)
دارچین= نصف قاشق مرباخوری
جوز هندی=یک چهارم قاشق مرباخوری
ریواس تازه خرد شده= ۴لیوان
موادلازم برای روی پای:
آرد کیک= یک لیوان
شکر= دو سوم لیوان
کره سرد= نصف لیوان
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
یک لیوان آرد و نمک را مخلوط کنید و یک سوم لیوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان درآید.
آب به اندازه ای اضافه کنید که خمیر خیس شود.
خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آغشته به آرد بازکنید سپس روی قالب مناسب پهن کنید و محکم به کناره های ظرف فشار دهید خمیری که از لبه قالب اضافه آمده را ببرید.
خمیر پای را کنار بگذارید.
همه مواد داخل پای را باهم خوب مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
مواد روی پای را باهم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس روی پای بریزید.
لبه پای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی آن طلایی و مواد داخل آن شروع به جوشیدن کند در فر قرار دهید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+