دسته بندی
طرز تهیه خاگینه لاله بلبل

مواد لازم براي 6-8 نفر:
تخم مرغ=1عدد
سرکه=60 ميلي ليتر (يک چهارم پيمانه)
مارگارين=65 گرم
ماست=2 قاشق سوپ خوري
بيکينگ پودر=1 قاشق چاي خوري
آرد=به ميزان لازم
زرده ي تخم مرغ براي تزئين=1 عدد
مغز گردو، بادام هندي و فندق= به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه ي شربت:
شکر=400 گرم (2 پيمانه)
آب=250 ميلي ليتر
آبليمو=1 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
داخل ظرف مناسبي تخم مرغ، سرکه، مارگارين، ماست و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کنيد و قدري آن را با چنگال بزنيد و سپس آرد الک کرده را بتدريج به مايه بيفزائيد تا جايي که خمير شده و به دست نچسبد. آنگاه خمير را کمي ورز دهيد و به کمک وردنه به ضخامت نيم سانتيمتر باز کنيد. اکنون با برشگري به قطر تقريبي 6 سانتيمتر از خمير دايره هائي ببريد و درون نيمي از آن ها را با برشگر کوچکتري به قطر 4 سانتيمتر خالي کنيد. حالا روي دايره هاي کامل خمير تخم مرغ بماليد و دايره ي تو خالي را روي دايره ي کامل قرار دهيد. درون دايره ي تو خالي را با مخلوط گردو، بادام هندي و فندق پر کنيد و روي خمير را نيز با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد. اکنون خمير هاي آماده را در سيني چرب کرده بچينيد و داخل فر گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد قرار دهيد تا خاگينه بپزد و طلائي رنگ شود. همين که خاگينه پخت، شربت داغ را روي آن بريزيد و رويش را بپوشانيد. صبر کنيد تا خاگينه کاملا سرد شود. اکنون آن را در ظرف مناسبي بچينيد.
روش تهيه ي شربت:
شکر و آب را داخل قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق با حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود سپس آبليمو را بيفزائيد و صبر کنيد تا شربت بجوشد. بعد از 5 دقيقه شربت را از روي اجاق برداريد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+