دسته بندی
طرز تهیه کیک نارگیلی

مواد لازم:
آرد=1و نصف لیوان
شکر=1 لیوان
شیر خشک=شش قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
روغن=نصف لیوان
وانیل=1 قاشق مرباخوری
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
نارگیل=نصف لیوان

طرز تهیه:
1. روغن و شکر را خوب مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ و شیر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
2. آب و وانیل و سپس نارگیل را به آن اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
3. در آخر آرد را با پکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
4. ظرف کیک مستطیل شکلی را بر می داریم و آن راچرب می کنیم و کمی آرد روی آن می پاشم.
5. مواد را داخل ظرف کیک می ریزیم.
6. طرف کیک را در فر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+