دسته بندی
طرز تهیه کیک سمرا

مواد لازم:
آرد کیک=1 لیوان و نصف
شکر=1 لیوان
روغن مایع=1 لیوان
شیر مایع=1 لیوان
پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم:
شیر=1 لیوان
کره=20 گرم
شکلات مایع=100 گرم
طرز تهیه کیک:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم می زنیم.(دقت شود آرد را در آخر اضافه نمائید)سپس مواد را در ظرف کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم تا کیک درست شود.
طرز تهیه کرم برای کیک:
شیر را در ماهیتابه کوچکی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.سپس شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و شکلان در شیر و کره حل شود.مواد را آنقدر روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس کرم را در حالی که گرم است روی کیک می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف کرده بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+