دسته بندی
طرز تهیه كيك ساده اسفنجي

مواد لازم:
آردوشيروشكروروغن مايع =از هر كدام 1 ليوان
تخم مرغ 3= عدد
وانيل =4/1 قاشق چايخوري
بكينگ پور 1= قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانيل خوب ميزنيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و آنقدر مي زنيم تا حجم مايع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه مي كنيم و 1 دقيقه مي زنيم سپس نيمي از شير را كه از قبل نيم گروم كرده ايم را اضافه كرده و كمي ميزنيم و سپس نيمي از آرد را كه قبلاً با بكينگ پور 3 با الك كرده ايم و باز ميزنيم وقتي خوب مخلوط شد بقيه شير و بعد از كمي هم زدن مابقي آرد را اضافه مي كنيم و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+