دسته بندی
طرز تهیه اسلایس خرما

مواد لازم برای خمیر:
کره=90 گرم
پودر قند=110 گرم
تخم مرغ=1 عدد
آرد=150 گرم
بیکینگ پودر=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه:
کره=30 گرم
شیر عسلی=45 گرم
عسل=45 گرم
کنجد=4 قاشق سوپخوری
گردو،خلال بادام،خلال پسته=از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
خرما=20 عدد
طرز تهیه:
1. کره و پودر قند را با همزن بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
2. خمیر را در قالبی چرب شده به ابعاد 15 در 25 سانت قرار دهید تا جایی که مقدور است سطح خمیر را صاف کنید.
3. ظرف را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.
4. مواد رویه آماده شده را روی آن بریزید و آن را مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه مواد رویه:
کره،شیرعسلی و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کره ذوب شود. سپس کنجد،خلال بادام،گردوی نگینی شده و خلال پسته را مخلوط کرده در پایان وقتی مغزها به خورد مواد عسل رفت،خرمای نگینی شده را اضافه کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+