دسته بندی
طرز تهیه نان گرده

مواد لازم:
آرد نانوایی=4 پیمانه
نمک=به مقدار لازم
آب ولرم=به مقدار لازم
شکر=2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه=1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن=کمی
طرز تهیه:
آرد ،نمک،شکر و پودر خمیر ترش راباهم مخلوط کرده ودر کاسه گودی الک می کنیم آب ولرم راکم کم اضافه می کنیم و خمیر راچنگ می زنیم تاخمیر نسبتآ سفتی به دست بیاید سپس خمیر رابه مدت 5 دقیقه ورز می دهیم. خمیر رادرکاسه انداخته وروی ان رامی پوشانیم وبه مدت نیم ساعت درجای گرمی قرار می دهیم .خمیر راکمی ورز داده وچانه به اندازه یک تخم مرغ می گیریم روی تخته را آرد می پاشیم و باانگشتان دو دست چانه راپهن می کنیم کمی آرد روی چانه می پاشیم ووردنه می کشیم تا گرد وبه اندازه یک بشقاب کوچک شود تابه رااز قبل گرم می کنیم کمی روغن روی آن می ریزیم بطوریکه فقط تابه چرب شود نان راروی تابه می اندازیم حرارت را کم می کنیم یک طرف نان پف کرد نان رابر می گردانیم تا هردوطرف پخته شودسپس از روی تابه بر می داریم و مهیاوه با روغن می زنیم.
نکته: مهیاوه یک نوع سس مخصوص نان است که از ماهی همراه با نمک درست می شود و مخصوص شهرهای جنوب ایران می باشد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+