دسته بندی
طرز تهیه كيك فليپيني

مواد لازم:
تخم مرغ=4 عدد
شكر=1 ليوان
وانيل=1 قاشق مرباخوري
پنير خامه اي=3 قاشق غذاخوري سرپر
روغن=4/1 ليوان
شير=2/1 ليوان
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم:
كره=50 گرم
شيرعسل نستله=1 ليوان
پنير كرافت قوطي رنده شده=1 قوطي
طرز تهيه:
1. تخم مرغ هه را با همزن برقي خوب بزنيد سپس وانيل را به آن اضافه كرده هم بزنيد.
2. شكر را به تخم مرغ اضافه كرده به مدت 3 دقيقه با همزن بزنيد.
3. روغن+پنير خامه اي را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
4. شير را بتدريج به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده مواد را با قاشق هم بزنيد.
5. قالب كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مواد را درون قالب بريزيد.
6. قالب كيك را به مدت 45 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزد.
7. پس از اطمينان از پخت كيك آن را از فر خارج كرده پس از كمي خنك شدن در ظرفي برگردانده روي آن كرم ريخته سپس روي كرم پنير كرافت قوطي رنده شده بپاشيد.
طرز تهيه كرم روي كيك:
كره را در ماهيتابه روي حرارت ملايم ذوب كرده سپس شيرعسل نستله را به آن اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+