دسته بندی
طرز تهیه کاپ کیک شکلات و پنیر 2

مواد لازم:
آرد =195 گرم (1/5 پيمانه)
شكر قهوه‌اي= 210 گرم (يك پيمانه)
پودر كاكائو =30 گرم ( 1/3پيمانه)
جوش‌شيرين= يك قاشق چايخوري
نمك= 1/8 قاشق چايخوري
وانيل =نصف قاشق چايخوري
مواد رويه پنيری:
پنير خامه‌اي= 227 گرم (به دماي محيط رسيده باشد)
شكر= 65 گرم
تخم مرغ= يك عدد
وانيل= نصف قاشق چايخوري
مواد مايع:
روغن مايع=1/3 پيمانه (80 ميلي‌ليتر)
آب= يك پيمانه (250 ميلي‌ليتر)
سركه سفيد= يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه کاپ کیک:
مواد خشك را مخلوط و در ظرف ديگر نيز مواد مايع را با هم مخلوط كنيد. وسط مواد خشك را گود كرده، مواد مايع را به آرامي داخل آن ريخته و خوب با هم مخلوط كنيد. دقت كنيد زياد مايه را هم نزنيد فقط مخلوط كنيد. بعد روي قالب‌هاي مافين (12 عدد) كاغذ انداخته و آنها را چرب كنيد و هر قالب را از مواد پر كنيد و در مركز هر كدام يكي، دو قاشق از مواد رويه پنيري، بريزيد. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد، قرار دهيد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. براي اطمينان از پخت، يك خلال چوبي را در قسمت كاكائويي فرو ببريد. اگر از مواد چيزي به خلال نچسبيد، پخته است.
طرز تهيه رويه پنيري:
پنير خامه‌اي كه قبلا آن را به دماي محيط رسانده بوديد را با همزن بزنيد تا كمي نرم شود. بعد شكر، تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد تا رنگ كرم مانندي پيدا كند. و آن را كنار بگذاريد.


نكته: در صورت در دسترس نبودن شكرقهوه‌اي، مي‌توان از شكر سفيد استفاده كرده و همچنين در صورت نداشتن سركه‌سفيد مي‌توان از سركه قرمز استفاده كرد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+