دسته بندی
طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

مواد لازم:
پودر نارگیل=2 لیوان
آرد=1 و 4/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
تخم مرغ=4 عدد
پودر شکر=1 لیوان
روغن=1 لیوان
پنیر خامه ای=4 قاشق غذاخوری
وانیل=کمی
شیر=2/1 لیوان
مواد لازم برای روی کاپ کیک:
شیر عسل نستله
پودر نارگیل
طرز تهیه کاپ کیک:
پودر نارگیل را در ظرف نسوزی ریخته روی حرارت ملایم گذاشته هم بزنید تا زمانیکه رنگ آن کمی تغییر کرده و طلایی رنگ شود سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
آرد ,نمک و بیکینگ پودر را الک کنید.
در ظرفی تخم مرغ+وانیل+مخلوط آرد+شیر+روغن+شکر+پنیر خامه و 2/1 لیوان از نارگیل را با همزن برقی هم بزنید.
قالب های کاپ کیک را آماده کرده و با قاشق از مواد برداشته تا نصف از قالب ها را با مواد پر کنید سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کاپ کیک ها به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزند.
پس از اینکه کاپ کیک ها را از قالب جدا کردید روی آن با قاشق کمی شیرعسل کشیده و سپس نارگیل بپاشید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+