دسته بندی
طرز تهیه کاپ شیرینی مربایی

مواد لازم:
کره نرم شده= نصف پیمانه
شکر=یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد=یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.
آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.
خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.
وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.
شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+