دسته بندی
طرز تهیه کیک عسل و بادام

مواد لازم:
تخم مرغ =3عدد
آرد=100 گرم
عسل =110 گرم
وانیل =یک هشتم قاشق مربا خوری
بادام پرک =یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته =یک پیمانه
بیکینگ پودر =یک دوم قاشق مربا خوری
عسل اضافه = برای تزیین یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ضرفی شکسته و حدود 3 دقیقه میزنیم .
بعد عسل و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم .
بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده وآرام آرام به مرحله قبل اضافه میکنیم.
حتما دقت کنید آرد را با لیسک و به حالت دورانی بهم بزنید تا پف کیک نخوابد.
قالب کیک را کاغذ روغنی میگذاریم و خمیر را در قالب ریخته و بادام پرک را روی کیک میپاشیم. و کیک را در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 25 دقیقه میپزیم تا روی کیک طلایی شود.
کیک را از فر در آورده و میگذاریم خنک شود سپس کیک را از وسط دو نیم کرده و میان آن خامه میمالیم.
عسل اضافه را در صورت تمایل روی حرارت قرار داده و کمی گرم میکنیم بهد با قاشق روی کیک میریزیم

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+