دسته بندی
طرز تهیه پف طلایی(یک غذای انگلیسی)

مواد لازم:
گوشت چرخکرده= 150 گرم
هویج پخته نگینی خورد شده =1 عدد بزرگ
نخود فرنگی پخته= 1/3 پیمانه
پیاز خورد شده =1 عدد متوسط
نمک فلفل سیاه زردچوبه و اویشن= به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا رنده شده= 1/2 پیمانه
سیب زمینی= 500 گرم
کره= 1 قاشق سوپخوری
شیر= 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست گرفته حلقه حلقه کرده و ابپز میکنیم سپس رنده کرده یا کوبیده شیر و کره و کمی نمک و فلفل سیاه به ان اضافه میکنیم تا به غلظت ماست خامه ای برسد .
پیاز را تفت میدهیم تا جاییکه فقط سبک شود گوشت چرخکرده را افزوده تفت میدهیم سپس نمک و ادویه ها را اضافه میکنیم هویج و نخود فرنگی را هم میفزاییم (در صورت تمایل میتوانیم کمی رب گوجه هم اضافه کنیم) با شعله کم میگذاریم بپزد تا ابش کاملا کشیده شود .
ظرف پیرکسی را کمی چرب کرده از پوره سیب زمینی مقداری کف ظرف پهن میکنیم مایه گوشت را روی ان ریخته و بقیه پوره سیب زمینی را در قیف ماسوره دار میریزیم و روی ظرف را شکوفه میزنیم سپس پنیر پیتزا پاشیده و در طبقه اول فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا روی ان طلایی شود .
نوش جان

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+