دسته بندی
کیک کره و شکر

مواد لازم :
بیکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری سر پر
آرد =۳ پیمانه
شکر= ۲ پیمانه
نمک = ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ= ۴ عدد
خامه = ۱/۴-۱ پیمانه
مواد لازم رویه کیک :
دارچین= ۱ قاشق سوپخوری
اسانس لیمو = چند قطره
شیر = ۲ قاشق سوپخوری
شکر = ۱/۲ پیمانه
کره=۱/۲ پیمانه
بادام پرک شده =۱/۴ پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . آرد , بیکینگ پودر , شکر , نمک و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید . خامه را به آن اضافه کنید . خمیر را بر روی یک سینی چرب شده مخصوص فر پهن کنید . در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید .
طرز تهیه کرم کیک :
کره , شکر , شیر, اسانس لیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید , و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود , سپس بادام پرک شده را اضافه نمائید . از روی حرارت برداشته و روی کیک بریزید . ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد .
اگر این کیک را گرم سرو کنید , خیلی لذیذتر خواهد بود .

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+