دسته بندی
نان سیب زمینی


مواد لازم:
آرد گندم= 2 فنجان
سيب زميني متوسط = 2 عدد
پياز خرد شده = 1 فنجان
فلفل سبز تند =2 عدد
برگ گشنيز خرد شده =يک چهارم فنجان
نمک =به اندازه لازم
آب =به اندازه لازم
طرز تهيه:
در يک ظرف 2 فنجان آرد را ريخته و مقداري نمک و سه چهارم فنجان آب به آن اضافه کنيد. اگر مقدار آب کافي نبود، باز کمي آب اضافه نماييد. مواد را مخلوط کرده و خوب ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد.
مي توانيد کمي دست خود را چرب کنيد تا خمير به دستتان نچسبد.
گلوله هاي کوچکي از خمير درست کرده و کنار بگذاريد.
سيب زميني ها را در آب جوش پخته و پوست بگيريد. بعد آنها را در يک کاسه له کنيد.
در يک ماهيتابه، مقداري روغن ريخته و روي شعله، پيازهاي خرد شده را حرارت داده و تفت دهيد تا طلايي شوند. سپس از روي حرارت برداريد.
بعد فلفل ها را خرد کرده و همراه با گشنيز خرد شده و کمي نمک و پيازهاي تفت داده شده به سيب زميني له شده اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط نماييد.
از مخلوط سيب زميني و بقيه مواد، گلوله هاي کوچکي درست کنيد.
يک گلوله خمير برداشته و آن را با استفاده از وردنه صاف کرده و به شکل يک دايره متوسط دربياوريد. بعد يک گلوله از مخلوط سيب زميني وسط آن گذاشته و خمير را دور آن تا کرده و يک گلوله جديد درست کنيد.
اين عمل را براي تمام گلوله هاي خمير و سيب زميني انجام دهيد.
سپس به آرامي با وردنه روي گلوله ها بکشيد تا باز شده و پهن شوند، به طوريکه مخلوط سيب زميني از خمير بيرون نزند.
در يک ماهيتابه مسطح، مقداري روغن داغ کرده و دو طرف خمير نان را در آن سرخ کنيد.
مي توانيد اين نان خوشمزه را داغ ميل نماييد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+