دسته بندی
طرز تهیه اتشفشان شكلات


مواد لازم:
شكلات تلخ و شيرين: 5 اونس (150 گرم)
تخم‌مرغ: 3 عدد
شكر: يك پیمانه (200 گرم)
آرد: يك‌چهارم پیمانه
كره: 5 قاشق غذاخوري
هل يا (دارچين، فلفل چيلي و وانيل): يك‌دوم قاشق چاي‌خوري



روش تهيه:

1- شكلات‌ها را با كره و وانيل و ادويه درون يك كاسه ريخته و روي بخار آب مي‌گذاريم و هم مي‌زنيم تا آب شده و با هم مخلوط شوند.

2- تخم‌مرغ‌ها و شكر را درون كاسه‌اي ريخته و با مخلوط‌كن هم مي‌زنيم تا سفيدرنگ و يكدست شوند.

3- محلول شكلاتي را كم‌كم به تخم‌مرغ‌ها افزوده و در آخر آرد را به آن‌ها افزوده و با ليسك هم مي‌زنيم.

4- كف و ديواره‌هاي قالب سراميكي را چرب كرده و مواد را درون آن‌ مي‌ريزيم.

5- فر را در دماي 400 درجه فارنهايت (195 درجه سانتي‌گراد) قرار داده و قالب‌ها را به مدت 12 دقيقه درون فر قرار مي‌دهيم.

6- پس از سرد شدن قالب را روي يك بشقاب برگردانده و سرو مي‌كنيم.

فوت قنادي

منظور از شكلات تلخ و شيرين، شكلات 60درصد است. حتما از اين نوع استفاده كنيد تا نتيجه بهتري بگيريد.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+