دسته بندی
طرز تهیه دسر یخی هلو


این دسر را به راحتی تهیه کرده و با انواع نوشیدنی‌‌های تابستانی مانند لیموناد و آیس تی مخلوط کرده و یا جداگانه میل کنید.
مقدار تهیه برای 10- 8 نفر
زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

مواد لازم
هلو : 4 عدد؛ پوست و هسته آن‌ها جدا شود.
شکر : یک سوم پیمانه
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه
با استفاده از دستگاه غذاساز، هلوها را به صورت پوره درآورید.
سپس پوره را با شکر و آب لیمو مخلوط کنید.
مخلوط پوره را درون ظرف‌های مخصوص یخ ( جایخی ) ریخته و درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.


گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+