دسته بندی
قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.


نکات کلیدی برای پخت کیک


- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند


- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید


- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.


- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.


- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+