دسته بندی
دستورات غذایی با ذغال اخته


مواد لازم

کیسه از زغال اخته فریز شده یا زغال اخته تازه1

یک دوم پیمانه اب پرتقال تازه

1 قاشق چای خوری زنجبیل اسیاب شده

یک قاشق چای خوری عصاره پرتقال

یک چهارم قاشق چای خوری دارچین

یک دوم پیمانه عسل

دستورالعمل
آب پرتقال را همراه با زنجبیل و عصاره و دارچین در یک ظرف ریخته وبر روی حرارت متوسط می‌جوشانیم و زغال اخته را آبکشی کرده و آن را به مایع در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم و حرارت را به طور متوسط کم کرده و ظرف را بدون در پوش به مدت 10 دقیقه می‌جوشانیم

اناناس خورد شده و عسل را به ان اضافه می‌کنیم ا و ان را از روی شعله برداشته سرد می‌کنیم



صبحانه با زغال آخته

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم:

4 پيمانه جو دو سر

1 قاشق چای خوری دارچین

یک دوم پیمانه کشمش

یک دوم پیمانه بادام خلال شده

یک دوم پیمانه زرد الو خرد شده

یک دوم پیمانه تخم گل افتابگردان

4عدد خرمای خرد شده

یک چهارم پیمانه زغال اخته خشک شده

دستورالعمل

همه مواد را با هم مخلوط کرده(حدودا برای 8 نفر)

برای سرو 2 نفر 2 پیمانه اب را می‌جو شانیم

یک و یک چهارم صبحانه سوئسی را اضاف کرده و ظرف را بدون در پوش به مدت 7 دقیقه گه گاه تکان می‌دهیم تا اب کاملا جذب شود

در ظرف را 2 دقیقه قبل از سرو کردن مي بنديم.
حال این صبحانه را با شیر کم چرب یا شیر سویای بدون شیرینی می‌توانید ميل کنید.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+