دسته بندی
طرز تهیه راويولى پنير و اسفناج

مواد لازم براي 24 راويولي:
پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
پودر پنير پارمسان: 50 گرم
اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري
جعفري: يك قاشق غذاخوري ساطوري
تخم‌مرغ: 2 عدد
جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:

1 - اسفناج را درون آبكش و با دست فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.

2 - همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمك جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سس‌كچاپ سرو كنيد.

نكته:

براي تنوع در شكل راويولي‌ها پس از اين‌كه خمير دوم را روي خمير اول و مايه داخل آن قرار داديد، به كمك فنجان يا ليوان راويولي‌ها را برش بزنيد. شكل محصول نهايي شما متفاوت و دايره‌اي‌شكل خواهد بود.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

ماکارونی, ماکارونی با مرغ, طرز تهیه انواع ماکارونی, طرز تهیه ماکارونی, طرز تهیه ماکارونی با مرغ, طرز تهیه ماکارونی ایرانی, طرز تهیه ماکارونی با سویا, طرز تهیه ماکارونی خیلی خوشمزه, طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ, طرز تهيه ماكاروني با سويا, طرز تهیه ی ماکارونی با سویا

Cloob Print Google+