دسته بندی
طرز تهیه ترشی بادمجان

موادلازم:
بادمجان قلمی
سیر
نعناع خشک
سرکه
فلفل سبز تند
نمک
طرز تهیه :
بادمجان ها را شسته و کلاهک آن را جدا کنید
با چاقو دو شکاف عمودی در امتداد قد بادمجان ایجاد کنید
بادمجان ها را در قابلمه چیده و با یک لیوان سرکه بپزید و بگذارید سرد شود
سیر را ریز خرد کرده و با نعناع خشک و فلفل تند ریز شده مخلوط کنید
از مواد مخلوط شده داخل شکاف بادمجانها را پر کنید و درون شیشه بچینید و روی بادمجانها را با سرکه بپوشانید.
بعد از یک هفته ترشی آماده است.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

طرز تهیه ترشی بادمجان, طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر, طرز تهیه ترشی بادمجان با پوست, طرز تهيه ترشي بادمجان شکم پر, طرز تهیه ترشی بادمجان درسته, ترشی بادمجان, ترشی بادمجان لیته, ترشی بادمجان کبابی

Cloob Print Google+