دسته بندی
طرز تهیه ماهي قزل آلا با سس مرزه

موادلازم:
ماهی قزل آلا= به تعداد نفرات
روغن زیتون= 2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده= 3 قاشق غذا خوری
سیر= 3 حبه
پودر زنجبیل= یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش= یک عدد
نمک ، چاشنی لیمو و فلفل الیت، آب لیمو= به مقدار لازم
طرزتهیه:
ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید. مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

طرز تهیه ماهي قزل آلا, طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر, طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر, طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی, طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری, طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر, طرز پخت ماهی قزل آلا, طرز پخت ماهی قزل آلا در فر, دستور پخت ماهی قزل آلا, طرز پخت ماهی قزل آلا سرخ شده

Cloob Print Google+