دسته بندی
طرز تهیه کیک مرکبات پاییزی

این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.

• تعداد: 20 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

• 1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه آب
• 5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده
• دو پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری پودر هل
• 4 عدد تخم مرغ
• دو پیمانه شکر
• یک پیمانه شیر
• ¼ پیمانه کره

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.

3. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.

4. 45 دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید.

ارزش غذایی

• کالری: 277
• چربی: 8 گرم
• کلسترول: 56 میلی گرم
• کربوهیدرات: 49 گرم
• فیبر: 1 گرم
• پروتئین: 3 گرم
• سدیم: 134 میلی گرم
• پتاسیم: 126 میلی گرم
• کلسیم: 77 میلی گرم
• آهن: 1 میلی گرم

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+