دسته بندی
آشپزی » خورش ها 3833 بازدید 29 آذر 1392
طرز تهیه خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

مواد لازم:
مرغ ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
دانه انار تازه ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.


دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.


توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

طرز تهیه خورش انار, طرز تهیه خورش ناردون, مواد لازم برای خورش ناردون, نحوه پخت ناردون, طرز تهیه خورش انار با مرغ, طرز تهیه خورش انار شب یلدا, پخت خورش انار با مرغ, آشنایی با غذاهای شب یلدا, غذای مخصوص شب یلدا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

Cloob Print Google+