دسته بندی
طرز تهیه کیک پرتقال

آرد............. دو و نیم پیمانه
شکر .......... یک و نیم پیمانه
روغن ........... دوسوم پیمانه
آب پرتقال............ دوسوم پیمانه
تخم مرغ ....... 3 عدد
بگینک پودر ........... 2 قاشق مربا خوری
نمک ........... یک پنسه
رنده پوست یک عدد پرتقال
کشمش ........ نصف پیمانه
گردو خرد شده ........ یک سوم پیمانه

طرز تهیه :


شکر و روغن را با همزن بزنید تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وهر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید با تخم مرغ آخر رنده پوست پرتقال را اضافه کنیدودو دقیقه دیگر با همزن بزنید. سپس همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید.
ب پ + آرد + نمک را دو سه بار الک کنید.
نصف آرد را اضافه کرده با لیسک هم بزنید سپس نصف آب پرتقال ( 1/3 پیمانه )را اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. سپس نصف بقیه آرد را مخلوط کنیدو بعد بقیه آب پرتقال ( 1/3 پیمانه دیگر) و در نهایت بقیه آرد را اضافه و مخلوط کنید.

در قالب چرب شده و کاغذ انداخته در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.

نوش جان

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم
Cloob Print Google+