دسته بندی
با مصرف کاکائو این بیماری را بهبود ببخشید

تحقیقات انجام شده در دانشگاه كالیفرنیا نشان داد مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دو پس از مصرف كاكائوی غنی از «اپی كاتچین» به مدت سه ماه،‌ تا حد زیادی بهبود پیدا كردند. «اپی كاتچین» نوعی فلاونوئید است كه در شكلات تلخ به فراوانی یافت می‌شود.

بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار‌ی‌ها و اختلالاتی را در قلب و عضلات اسكلتی خود تجربه می‌كنند كه منجر به كاهش توانایی و ظرفیت عملكردی آنها می‌شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشكل در راه رفتن حتی در مسافت‌های كوتاه هستند.

محققان در این بررسی ها دریافتند پس از سه ماه مصرف شكلات تلخ و نوشیدنی شکلات حاوی اپی كاتچین شرایط این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا می کند.

گردآوری شده توسط: گروه پزشکی و سلامت ایران فروم

خواص شکلات تلخ, خواص کاکائو, نارسایی پیشرفته قلبی, دیابت نوع دو, شکلات و بیماری های قلبی, شکلات و دیابت, اپی کاتچین, تنگی نفس

Cloob Print Google+