دسته بندی
طرز تهیه زولبیا بدون جوش شیرین برای سفره افطار

مواد لازم :
آب ولرم : ۳/۴ پیمانه
مایه خمیر : ۱ قاشق چایخوری (۳گرم )
آرد : یک پیمانه ( ۱۲۰گرم )
شکر : ۱ قاشق چایخوری ( ۶گرم )
پودر نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری ( ۳۰ گرم )
پودر هل : ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران : ۱/۸ قاشق چایخوری
ماست : ۲ قاشق غذاخوری ( ۶۰ گرم )
روغن مایع : ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت زولبیا :
شکر : دو پیمانه
آب : یک پیمانه
گلاب : دو قاشق غذاخوری
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری ( یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری )
زعفران : یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه :
کمی شکر توی آب ریخته و خمیر مایه رو اضافه میکنیم، میذاریم تا حدود 5 دقیقه بمونه و عمل بیاد.
آرد، نشاسته، هل و زعفرون رو مخلوط میکنیم.
خمیر مایه عمل اومده و ماست رو به آرد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم.
حدود 1 ساعت میذاریم استراحت کنه ( من تو یخچال میذارم ) بیشتر از 1 ساعتم بمونه ایرادی نداره.
روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم. یه مایه نسبتاً شل بهمون میده ( نه خیلی سفت نه رقیق ). اگه دیدین سفته کمی ( چند قطره ) آب اضافه کنین.
توی ظرف سس یا قیف مخصوص زولبیا ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم بهش فرم میدیم و وقتی سرخ شد سریع تو شربت داغ میندازیم و 20 ثانیه میمونه و بعد درمیاریمش و همونجا سرِ گاز از خجالت چندتاش درمیاییم!

نکته :
شربت رو از قبل طبق معمول سایر شربتها آماده میکنیم و کنار میذاریم.
از روغن زولبیا میشه برای بامیه استفاده کرد اما برعکسش نمیشه!
این مقدار زولبیا بسیار مناسب و کم هست ( همین مقداری که تو عکس میبینین به جز چند تا که خورده شد! )
اما اگه فقط 4 تا دونه درست کردین میتونین اضافی مایع زولبیا رو تو ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگه دارین و هر بار تازه تازه درست کنین. ولی حتما در یه ظرف بزرگتر بریزین!! چون خمیر مایه داره و بازم عمل میاد و پف میکنه و سرریز میشه
مزه اش با زولبیای جوش شیرین دار تفاوتی نداره! به نظرم سالمتر و تردترم هست! فکر کنم بخاطر نشاسته ذرت و خمیرمایه ترد هست!

گردآوری شده توسط: گروه آشپزی و خانه داری ایران فروم

زولبیا, زولبیا بامیه, طرز تهیه زولبیا, زولبیا بدون جوش شیرین, طرز تهیه زولبیا بدون جوش شیرین

Cloob Print Google+